top of page

Over Garage Hallak

Garage Hallak staat al jarelang bekend voor zijn uitstekende all-arround auto services. We bieden een breed variatie aan services aan voor alle automerken. Als het nu gaat over carrosserie herstellen, revisie motoren, revisie versnellingsbakken of eender welke auto herstelling, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor een groot of een klein onderhoud van uw wagen. We beloven u dat u de snelste service krijgt. Uw auto wordt ter plaatsen in handen genomen terwijl u wacht. 

We beschikken over een depannage voertuig om uw wagen te depanneren wanneer het nodig is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw wagen aan ons verkoopt. In dit geval komen wij de wagen gratis ophalen van bij u thuis met onze depannage dienst. Ook kunt u gebruik maken van onze betalende depannage dienst tegen een spotprijs. 

Garage Hallak is een erkende auto opkoper. Wilt u van uw auto af of wilt u uw auto verkopen om een nieuwe te kopen? Of u wilt simpelweg uw beschadigde auto verkopen? Wij nemen met plezier uw wagen over. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over vreemde mensen die aankloppen of geld verliezen door een te lage waarde aan uw wagen te geven. Garage Hallak taxeert uw wagen gratis en geeft u vervolgens een bod op uw wagen. Wij staan bekend voor ons hoogste bod tussen de auto opkopers. Bent u akkoord met het bod. Goed nieuws! Uw wagen is verkocht voor een uitstekende prijs! Denkt u ik wil mijn auto verkopen? Denk dan aan ons! Kom eens langs, bel ons of vul het formulier in op de 'Auto verkopen' pagina en kom te weten hoeveel uw auto waard is.

Adres en contactgegevens

Theet 23

9220 Hamme

bottom of page