top of page

Diensten

Is er schade aan de carrosserie  van uw wagen? Geen paniek, onze experts kunnen alle soorten schade herstellen zodat uw wagen er terug als nieuw uit ziet. Ongeacht het merk herstellen wij de carrosserie van uw wagen. Kom eens langs om een gratis en vrijblijvend een offerte op te maken. Wij helpen u graag verder! Meer lezen >

Mechanische herstellingen

Is er mechanische schade aan uw voertuig? Brand er een lichtje of doet uw auto vreemd? Misschien rijd uw wagen niet meer als vroeger. Dit kunnen allemaal gevolgen zijn van mechanische schade. Wacht niet langer! Hoe langer u wacht hoe groter het risico op grotere schade. In Zeventig procent van de gevallen is het een kleine herstelling. Wees er snel genoeg bij zodat het geen grote herstelling wordt! Wij doen alles van revisie van motoren tot revisie van versnellingsbakken en nog veel meer! 

Onderhoud

Heeft uw auto een groot of klein onderhoud nodig? Aarzel niet om contact op te nemen of meteen een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat uw wagen gekeurd wordt en klaar staat om een volledig jaar mee te gaan. Alle merken kunnen bij ons terecht! Boek vandaag nog een afspraak.

Depannage

Garage Hallak biedt depannage aan. Wij komen uw auto ophalen en verplaatsen de wagen naar de gekozen locatie. Ook beschikken wij over Z-platen om uw wagen veilig te verplaatsen indien de wagen nog in staat is om te rijden. Bij Garage Hallak hebben we alles onder één dak!

Auto verkopen

Zoekt u een auto opkoper? Dan bent u aan het juiste adres! Garage Hallak biedt een marktconforme prijs voor uw wagen. Wij zijn de beste tussen de auto opkopers. Ook kunt u uw beschadigde auto verkopen zonder problemen. Maak u geen zorgen meer wie voor uw deur komt staan. Wij nemen uw wagen meteen over. Verllies geen tijd meer en neem geen risico's! Garage Hallak betaald meteen ter plaatsen. Krijg vandaag nog een bod! Het maakt niet uit of uw auto defect is, schade of vele kilometers heeft. Wij kopen alles soorten wagens in alle toestanden. Mijn auto verkopen doe ik aan Garage Hallak!

bottom of page