Versnellingsbakken revisie

Specialisten in het reviseren van uw versnellingsbakken

Versnellingsbakken revisie

Specialisten in het reviseren van versnellingsbakken van alle merken

Versnellingsbakken revisie

Zijn er problemen aan uw versnellingsbak? Enkele symptomen zijn:

  • moeizame schakeling

  • versnellingsbak die uit zijn schakel schiet

  • krakend geluid bij het schakelen

  • rammelend geluid afkomstig van de versnellingsbak

Overweeg het dan eens om een versnellingsbakken revisie te laten uitvoeren. Een versnellingsbakken revisie houdt in dat u uw versnellingsbak zodanig laat opknappen dat het evenwaardig is als een nieuwe versnellingsbak. Alle versleten onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Garage Hallak, uw versnellingsbak reviseur zal er garant voor staan dat uw versnellingsbak evenlang zal meegaan als een nieuwe versnellingsbak dankzij een versnellingsbakken revisie. Bovendien geven wij één jaar garantie op alle gereviseerde versnellingsbakken. De diagnose en offerte is volledig gratis. 

Garage hallak is uw specialist in versnellingsbakken revisie. Wij zorgen ervoor dat uw versnellingbak weer als nieuw voelt en werkt. Wij beschikken over specialisten die zowel automaat als handgeschakelde versnellingsbakken kunnen reviseren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Onze werkwijze:

  1. Demonteren van de versnellingsbak

  2. Reiniging van alle onderdelen

  3. Nakijken alle onderdelen

  4. Versleten onderdelen worden vervangen en defecte stukken worden gerepareerd

  5. Transmissie terug monteren en testen

Versnellingsbakken reviseren is niet zomaar een taak. Er is zowel uitbundige kennis voor nodig als ervaring. Onze specialisten worden elk jaar bijgeschoold om de nieuwste versnellingsbakken revisie technieken aan te leren. In deze opleiding worden nieuwe technieken aangeleerd en wordt er ook bijgeschoold in nieuwe soort versnellingsbakken. Op deze manier blijven al onze medewerkers up-to-date met alle technieken en technologieën. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw versnellingsbakken revisie. Maak vandaag nog een afspraak via onze afspraken pagina. Bent u opzoek naar een andere diensten? Klik dan op diensten in de menubalk en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

Bel ons nu! +32 487 61 38 02

Meer lezen over